Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL ZAFIRAÁr: 789.000 Ft -
SEAT LEONÁr: 1.500.000 Ft -
SEAT ALHAMBRAÁr: 4.090.000 Ft -
SUZUKI GRAND VITARAÁr: 2.000.000 Ft -
Alfa Romeo 156Ár: 419.000 Ft -
CITROEN DS4Ár: 3.190.000 Ft -
SKODA 105Ár: 130.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 2.590.000 Ft -
CITROEN GRAND C4 PICASSOÁr: 2.595.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 599.000 Ft -
BMW 530Ár: 1.590.000 Ft -
AUDI A4Ár: 1.250.000 Ft